Molimo vas da pažljivo pročitate pravila privatnosti kao i tekst O kolačićima kako biste znali na koji način skupljamo i za što koristimo vaše podatke. Oba teksta mogu se s vremenom i po potrebi izmijeniti pa vas molimo da povremeno provjerite ovu stranicu kako biste bili u toku sa svim novostima. O svim važnim promjenama obavijestit ćemo vas putem maila ako ste nam ostavili svoju mail adresu i dali dopuštenje da vas o takvim promjenama obavještavamo.

Podatke prikupljamo prvenstveno radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva, ali i za potrebe digitalnog marketinga (analitika, praćenje konverzija, oglašavanje itd.). Podatke prikupljamo i kako bismo vas mogli obavještavati os vim važnim novostima i pogodnostima vezanima za naše usluge.

Sve osobne podatke koje prikupimo na ovoj stranici (ime i prezime, mail adresa i sl.) prikupljamo isključivo uz vaš pristanak putem različitih kontakt formi i koristimo ih isključivo u one svrhe za koje ste nam dali odobrenje. Vaše osobne podatke pažljivo čuvamo i ne dijelimo s trećim osobama. Nećemo vam slati nikakve promotivne ponude ako to sami ne zatražite usmenim putem ili putem formi za prijavu na ovoj web stranici (forme putem kojih pristajte na slanje newslettera i važnih obavijesti vezanih uz naše usluge). Ozbiljno shvaćamo povjerenje koje ste nam ukazali.
Ako se prijavite na našu newsletter listu, tj. Izrazite želju da biste primali obavijesti o našim uslugama i druge važne informacije, pa se kasnije predomislite, u svakom se trenutku možete odjaviti s naše liste putem Unsubscribe linka koji se nalazi u mailovima koje ste od nas dobili ili nam se jednostavno možete javiti na mail info@kucanskiposlovi.com i tražiti da vas mi uklonimo s liste.

Podaci koje nam ostavite putem forme za prijavu potencijalnih honorarnih suradnika pomno se čuvaju i koristimo ih samo kako bismo mogli odrediti jeste li kandidat kakvog tražimo i kako bismo vas mogli kontaktirati ako s vama poželimo ostvariti suradnju. Ako ne zadovoljavate naše kriterije, Vaši se podaci brišu iz sustava.

Povremeno zapošljavamo druge tvrtke i pojedince koji pružaju marketinške usluge, upravljaju internetskom stranicom i analiziraju podatke. Takve tvrtke i pojedinci imaju pristup podacima samo u onoj mjeri koja je nužna za obavljanje njihovih usluga i nije im dopušteno rabiti te podatke u bilo koju drugu svrhu.

Naša web stranica koristi servis Google Analytics za analizu prometa na web stranici, te Google Adwords servis za izradu i plasiranje Google oglasa. Podaci koji se prikupljaju kako bi ovi servisi mogli funkcionirati su zaštićeni i preko njih nije moguće identificirati korisnike. Prikupljeni podaci o IP adresama su također zaštićeni.

Ova stranica koristi i druge servise poput MailChimpa i ZohoForms koji nam olakšavaju prikupljanje vaših podataka i slanje newsletter kampanji (pomoću takvih formi, primjerice, prikupljamo e-mail adrese onih koji žele primati naš newsletter i takve newslettere šaljemo). Svi ti servisi imaju sigurnu pohranu vaših osobnih podataka i te podatke ne prosljeđuju nikome.

Više o podacima koji se prikupljaju putem kolačića na ovim web stranicama možete doznati ovdje.

U svakom trenutku možete zatražiti uvid u to koje vaše osobne podatke čuvamo, te podatke možete ažurirati ili tražiti da ih trajno izbrišemo.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati i putem maila na info@kucanskiposlovi.com.

Kontakt

Trenutno nisam online, ali ostavite poruku kako bih vam se mogla povratno javiti...

Start typing and press Enter to search