Moja priča

Ankica Livić

Kako bi sebi omogućila bolju ekonomsku situaciju neovisna o djeci ili nekom drugom odlučila sam otvoriti i registrirati Sporedno zanimanje ili kako neki kažu Kućnu radinost.

Upoznajte me

Kao obiteljska žena uz četvero djece,  nastojala sam  obavljati posao domaćice velikog stana urednim, estetski privlačnim kako bi nam bilo ugodno živjeti u našem domu. Uz obiteljske obveze bila sam zaposlena kao samostalni knjigovođa i šef računovodstva. Kako te dvije djelatnosti (domaćica + knjigovođa ) zahtijevaju disciplinu, dosljednost, fokus, radnu etiku, a prije svega ljubav i strast nije pretenciozno ako kažem da sam sve to uspješno postigla kroz nemali broj godina na što sam vrlo ponosna.

Djeca su se osamostalila, a ja ostala sama što je prirodno.

Kako bi sebi omogućila bolju ekonomsku situaciju neovisna o djeci ili nekom drugom odlučila sam otvoriti i registrirati Sporedno zanimanje ili kako neki kažu Kućnu radinost. 2015. g. pokrećem Servis za čišćenje “Kućanski poslovi” koji je aktivan i prepoznatljiv već skoro 9 godina. 

Posao obavljam uglavnom sama uz povremenu pomoć najužih članova obitelji. Dnevno mogu odraditi samo jedan posao obzirom da mu pristupam detaljno i sistematično. Ako je veći stan,kuća ili ured posao se obavlja u dva ili više dana. Sve po dogovoru. Radim vikendom, nedjeljom, praznikom osim Božića, Uskrsa i Velike Gospe.

Za Vas radim kao što bi uradila sebi i još bolje. Cijenim Vašu nekretninu i stvari koje se nalaze u njoj, te se prema istom odnosim sa strahopoštovanjem uz strogu diskreciju ponosna što ste mi ukazali povjerenje. Na kraju mukotrpnog rada uživam u makeoveru Vašeg doma ili ureda.

O mojoj pedantnosti neću puno pisati. Dovoljno je pročitati recenzije klijenata. A, Vama dajem priliku da se uvjerite u sve ovo što sam napisala.

Samo ću još ovo naglasiti: “Ako sam ja zadovoljna učinjenim, Vi  ćete biti 100%  zadovoljni”. Ovo govorim iz iskustva i stojim iza svojih riječi.

Ako želite dom dostojan Vas i Vaše obitelji koji odiše čistoćom sa potpunim povjerenjem prepustite sve meni, a vi se za to vrijeme posvetite  aktivnosti koje će Vas veseliti  do primopredaje stana, kuće ili ureda gdje će se Vaše zadovoljstvo multiplicirati vidjevši  stan/ured koji odiše čistoćom i mirisom.

Do viđenja!