-->Proljetno uređenje interijera - dnevni boravci - Kućanski Poslovi
 In Blog, Lifestyle
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Proljeće je idealno vrijeme za preuređenje kuće i starog namještaja. Već sam pisala o proljetnom uređenju spavaćih soba i dala vam nekoliko ideja vezanih uz boje i teksture. Također, u prošlom sam blog postu pisala i o načinu a koji okruženje utječe na naše raspoloženje. Prostor u kojem boravimo, pogotovo onaj u kojem provodimo najviše vremena, mora biti uređen tako da u nama izaziva pozitivne emocije. O interijeru ovisi i naša produktivnost pa će vam tako npr. dobro uređen radni stol pomoći da ostanete motivirani i fokusirani.
Sada je vrijeme za dnevne boravke i nekoliko ideja koje bi vam mogle poslužiti kao inspiracija ako odlučite unijetu malo osvježenja u vlastiti prostor.
Svim ljubiteljima jednostavnosti i iskoristivosti prostora preporučila bih skandinavski stil. Naime riječ je o stilu koji se temelji na čistim linijama i nenametljivoj eleganciji. Velika se pažnja pridaje prirodnom svjetlu, a uz bijelu prevladavaju prirodne, nenametljive boje.

Proljetno uređenje interijera - dnevni boravci / Kućanski poslovi

Izvor: Bloglovin

Proljetno uređenje interijera - dnevni boravci / Kućanski poslovi

Izvor: Bloglovin

Za ljubitelje težih, ozbiljnijih tonova i komada namještaja preporučujem industrijski stil koji koristi materijale poput drveta, kože, metala i stare cigle. Namještaj i zidovi u ovom slučaju često izgledaju istrošeno, nedovršeno ili ručno rađeno, kao što možete vidjeti na slikama koje slijede .

Proljetno uređenje interijera - dnevni boravci / Kućanski poslovi

Izvor: Digsdigs

Proljetno uređenje interijera - dnevni boravci / Kućanski poslovi

Izvor: Digsdigs

Za one koji vole šarenilo i egzotiku preporučujem marokanski stil. Sljedeće slike najbolje opisuju o kakvoj filozofiji interijera je ovdje riječ.

Trebate li nekoga tko će čistiti vaš novouređeni dom i brinuti se o tome da sve uvijek bude u savršenom redu, slobodno nam se javite! Uz usluge čišćenja, servis Kućanski poslovi nudi i usluge peglanja te čišćenja i održavanja stanova koji se iznajmljuju putem Airbnb-a!

[zohoForms src=https://forms.zohopublic.com/zohodocs906/form/Prijavitesezaposebneponude/formperma/7JdGMMBA66e1Gaf4G74dk5kf1 width=80% height=350px/]
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Podijeli članak s prijateljima:

Share
Recommended Posts
0

Start typing and press Enter to search